Мис Силикон Катрин Йорданова с първи думи, след като беше пусната

...
Мис Силикон Катрин Йорданова с първи думи, след като беше пусната
Коментари Харесай

„Мис Силикон” за престоя в ареста: Беше ужасно, не е като 5-звезден хотел

„ Мис Силикон ” Катрин Йорданова с първи думи, откакто беше пусната от ареста под парична гаранция в размер на 5000 лева „ Беше извънредно, не е като 5-звезден хотел. Искам да се наспя ", съобщи пред публицисти тя.

 

Плеймейтката беше арестувана, след като при рутинна инспекция на пътя пробата ѝ е отчел позитивна проба за кокаин. Днес кръвната ѝ проба удостовери резултата. Адвокатът на Катрин - Кристиян Мирчев, заяви, че ще апелира гаранцията, която по думите му е твърде висока за толкоз млада жена. Той и клиентката му настояват, че към момента не са получили публично резултатите от кръвните проби.

 

„ Каквото и да е станало, тя ще си понесе отговорността ”, съобщи юрист Мирчев.

 

„ Мис Силикон ” отхвърли да е взимала неразрешени субстанции. „ Тренирам. Ходя на фитнес и бокс. Не съм нарушител или човек, който използва дрога. Знам, че тези проби постоянно дават подправен резултат ”, съобщи тя. 

Каза още, че съжалява за клипчетата, които е разгласила.

 

В последните седмици името на 23-годишната Йорданова беше забъркано в няколко абсурда. Първият беше провокиран от качен от нея клип, на който се вижда по какъв начин кола се движи по Автомагистрала " Тракия " със скорост от 256 км/ч. Днес тя съобщи, че доста съжалява за видеата.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР